Nyheter


Säljkoordinator sökes!

Vi söker nu en driven och nytänkande säljkoordinator till Alf Pettersson AB i Alingsås.
Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att få tänka fritt, täta relationer med de största kunderna och en stor utvecklingspotential.

Om kundföretaget
Alf Pettersson AB i Alingsås med sina 38 medarbetare konstruerar och tillverkar egna och kundunika produkter, huvudsakligen tillbehör till lastbil. Företaget är på stark tillväxt med många nya spännande affärer och möjligheter. Alf Pettersson AB har en stark utveckling i ryggen med tillbyggen, maskinpark i framkant och fortsätter nu sin resa mot nya mål med ytterligare mer resurser på marknad/sälj.

Marknadsavdelningen består idag av fem personer.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär blandade försäljningsuppgifter med alltifrån klassisk ordermottagning till avancerade förfrågningar; från idéstadie till färdig lösning. Du kommer till mångt och mycket bli en nyckelperson på marknadsavdelningen med tät kundkontakt, stöd till säljare, kalkyl- och offertarbete och uppföljning på affärer.
Telefon och mail är de främsta kontaktytorna, men du är även med och tar hand om kunder som kommer på besök, samt är med på de mässor som Alf Pettersson medverkar på.

Sök tjänsten här:

Affärssystemet är Monitor, och vi använder vår hemsida mycket som säljsupport i produktstadiet.


Din profil
För att lyckas i rollen har du gärna eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av försäljning av något slag. Har du någon form av teknisk bakgrund är det mycket meriterande, men det är ingen nödvändighet för att bli en duktig säljkoordinator hos oss.
Du drivs av goda resultat och vill vara med och skapa dem som ett lag. Det här handlar om teamwork där alla delar är lika viktiga för att nå framgång.

Du är inte rädd för att ta egna initiativ och ser potential och möjligheter där andra ser svårigheter. Du tycker om och drivs av kontakter med människor och är duktig på att skapa relationer med såväl kunder som kollegor. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du är en energispridare som bidrar med god stämning. Du är snabbtänkt och har en naturlig fallenhet för hög kundservice.

Du pratar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Trivsel och gott humör är viktigt på Alf Pettersson AB, för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och framför allt ett bra arbetsklimat.Nytt fäste för boggilådor!

”Boggilådsfäste hjälpram” monteras i bilens hjälpram och passar till alla våra boggilådor/hurtsar. Genom att flytta konsolerna mot/från varandra kan du själv välja vilken höjd din låda hamnar på.

A4546 - finns nu på lager.
Burpeethon för Musikhjälpen 2018

Burpeethon för Musikhjälpen 2018

Under årets musikhjälpen stöttade vi vår egna elitatlet Clara när hon under 60 min gjorde så många Burpees hon orkade.  För varje Burpee gjord, matchade vi med 5kr. När timmen hade gått hade hon gjort hela 532st. Imponerande tycker vi!

I år var musikhjälpens tema ”Alla har rätt att funka olika”.

Vill ni läsa mer finns all information på SR – Musikhjälpen.

Tummen upp!