Nyheter


Vi söker lagspelare till produktion

Om kundföretaget

Alf Pettersson AB är idag ca 35 medarbetare som konstruerar och tillverkar lastbilstillbehör. Vi är stolta över våra konstruktioner och vår produktion. Tydliga flöden, samlade spetskompetenser och moderna hjälpmedel gör våra produkter.

Vi ser som vår kärnverksamhet att vara en innovativ och trygg systempartner till kvalificerade lastbilspåbyggare.

Dina arbetsuppgifter

Att tillverka och montera våra produkter är ett hantverk som kräver sin person och kunskap, med rätt handlag, verktyg och lite finurlighet så kommer man långt.

På Alf Pettersson går vi från ritning till färdig produkt, innehållandes samtliga moment, såsom montering, med och utan verktyg, en del svetsning, fogning och slutfinnish. Detta gör att arbetet inte blir monotont, och du ska kunna känna stolthet när produkten lämnar för utleverans.

Sök tjänsten här:

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara en person som gillar att samarbeta och ta ansvar för ditt arbete. Vi är ett lag som levererar produkter av högsta kvalitet och alla är lika viktiga i den kedjan.

Du har gärna erfarenhet av tillverkande industri, förlagsvis inom metall, men det är inget måste. Det är viktigare att du är en person som gillar att jobba med händerna, gillar problemlösning och har lätt för att lära.

Har du truckkort är det mycket bra, men saknar du det, så är det inget hinder.

Har du tidigare svetsat en del så är det helt perfekt, men det är av större vikt att du är öppen för att lära dig, snarare än att du har svetsat hela ditt yrkesverksamma liv.

Om vårt företag

Varmt välkommen med din ansökan! Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, Senior Rekryteringskonsult Pernilla Lager. För frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller maila.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuar allt eftersom, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! Och ansöker, det gör du på webben.


Semestertider!

Nu går vi på semester!

Vecka 29 - 31 håller Alf Pettersson AB helt stängt, v. 32 har vi halv bemanning.

Vi laddar våra batterier till andra halvan av 2018 och Elmia Lastbil v. 34.

Påskledigt!

Våra öppettider under påsk:


Torsdag 29/3 - 07:30 - 13:00
Fredag 30/3 till Måndag 2/4 - STÄNGT

Vi är åter tisdagen den 3 april.

Sargplank - nyhet i sortimentet!

Nu utökar vi vårt sortiment med tillbehör till sarg och låda. Sargplanken finns i längderna 300mm, 500mm, 600mm, 800mm, 1000mm och 1200mm och passar till Bas- och Premiumsarg. Planket bygger ut i linje med luckan och är lika högt som sargen.

Finns nu på hyllan! (Art. Nr. A4551-300 – 1200)

Se hemsidan för detaljer >