Nyheter


44


Bästa kund, tack för i år!

Fredagen 22 december, 13:00 går vi hem för
julledighet och är åter tisdagen 2 januari.

Vi ser med spänning fram emot det nya året tillsammans med er!
Under året kommer vi får större lokaler, nya produkter och dessutom ställer vi ut på
Elmia lastbil! Hoppas vi ses där!

 

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År
önskar vi på

43

Konstruktör till Alf Pettersson AB i Alingsås

Vi söker nu kreativ och nytänkande konstruktör till Alf Pettersson AB i Alingsås.
Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att få tänka fritt, driva egna projekt och arbeta med de största kunderna.

Om kundföretaget
Alf Pettersson AB i Alingsås med sina 32 medarbetare konstruerar och tillverkar egna och kundunika produkter, huvudsakligen tillbehör till lastbil. Företaget är på stark tillväxt med många nya spännande affärer och möjligheter. Alf Pettersson AB har en stark utveckling med tillbyggen, ny utrustning och fler medarbetare och fortsätter nu sin resa mot nya mål med mer kompetens inom konstruktion.

Konstruktionsavdelningen består idag av fem personer.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör på Alf Pettersson är du högst delaktig i alla projekt. Du är med från idéstadie till produkt färdig för montering. Vi ser gärna att du är med våra säljare ute hos kund och kommer med idéer på lösningar som går att producera. Du kommer att ha daglig kontakt med produktion och kunder, stundtals även leverantörer.

Du har en bild av vad som fungerar och vad som är möjligt att rita och tillverka, och provar gärna nya vägar för att lösa komplexa problem. Alf Pettersson AB levererar små serier och det är ofta kort tid från idé till att produkten rullar ute på vägarna.

Din profil
För att lyckas i rollen har du förmodligen utbildning och erfarenhet av någon slags konstruktion, men framförallt en talang och en stor portion kreativitet och nyfikenhet. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och ser potential och möjligheter där andra ser svårigheter. Du är framför allt duktig på att se, och förstå en helhet – du sätter saker i sitt sammanhang så att de fungerar i verkligheten. Du är en självständig och stabil person som är lösningsorienterad.

Vi ser gärna att du har förmågan att tänka nytt, fritt och inte är rädd för att prova nya vägar.

Erfarenhet och kunskap inom CAD är nödvändigt.

Trivsel och gott humör är viktigt på Alf Pettersson AB, för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och framför allt ett bra arbetsklimat.


Sök jobbet via

42

41

Vi söker ny kollega, Produktionsplanerare/Produktionstekniker 

Om oss

Alf Pettersson AB i Alingsås med sina ca trettio medarbetare konstruerar och tillverkar egna och kundunika produkter, huvudsakligen tillbehör till lastbil. Alf Pettersson AB fortsätter att växa och satsa framåt med nya medarbetare och tillbyggnad av sina lokaler

Dina arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare/produktionstekniker på Alf Pettersson AB är du spindeln i nätet i verksamheten.
Du håller ihop trådarna mellan produktion, inköp, lager och marknad. Du strukturerar upp flöden och processer, tidsåtgång och beläggning. Du hittar nya sätt att effektivisera och skapa rutiner genom systemstöd.
Alf Pettersson AB använder sig av Monitor som affärssystem.

Din profil

Som produktionstekniker hos oss ser vi en teknisk utbildning i grunden och gärna en bred erfarenhet av automatiserad produktion.
Tjänsten innebär att leda och samordna framtagning av modern produktionsutrustning med budget och projektansvar.
Självständigt och strukturerat arbete krävs och intresse för ny teknik och ergonomisk produktion är nödvändig.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av planering eller produktionsteknik och drivs av resultatet av struktur. Du är mycket noggrann och har mycket goda datorkunskaper. Du är framför allt duktig på att se, och hålla ihop en helhet – du värderar och prioriterar. Du är en självständig och stabil person som är lösningsorienterad.

Trivsel och gott humör är viktigt på Alf Pettersson AB, för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och framför allt ett bra arbetsklimat.


Sök jobbet via

39

Tillbaka efter semestern!

Nu är vi tillbaka med full styrka igen efter semestern med öppettider som vanligt.
Energin är laddad efter sommaren och vi ser fram mot en händelserik höst…