Vi söker Säljare!


Säljare till Alf Pettersson AB i Alingsås

Vi söker nu en driven och nytänkande säljare till Alf Pettersson AB i Alingsås.
Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att få tänka fritt, möjligheten att arbeta med de största kunderna och en stor utveklingspotential.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär blandade försäljningsuppgifter med alltifrån klassisk ordermottagning till avancerade förfrågningar; från idéstadie till färdig lösning. Telefon och mail är de främsta kontaktytorna, men på sikt ser vi gärna att du tar ett större ansvar även ute hos kunder.
Affärssystemet är Monitor, och vi använder vår hemsida mycket som säljsupport i produktstadiet.
En viktig del av tjänsten är kalkyl- och offertarbete.

Din profil
För att lyckas i rollen har du gärna eftergymnasial utbildning och någon form av teknisk bakgrund, men framförallt har du hög ambition och energi.

Du är inte rädd för att ta egna initiativ och ser potential och möjligheter där andra ser svårigheter. Du tycker om och drivs av kontakter med människor och är duktig på att skapa relationer med såväl kunder som kollegor.

Du pratar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Trivsel och gott humör är viktigt på Alf Pettersson AB, för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och framför allt ett bra arbetsklimat.

Sök jobbet via