Elektronik (automations)-montör


Elektronik (automations)-montör till oss!

Till vårt nya automatiserade produktionsflöde och vårt ökade flöde av el-montage söker vi nu två kvalificerade montörer. Vi söker personer som kan bygga ny kompetens och på sikt växa in i arbetsledande roller hos oss.

Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att tänka till, utvecklas och vara med på en spännande resa!

Dina arbetsuppgifter
Som titeln på tjänsten lyder kommer du att montera elektronik och mekanik. Allt från enklare montage till mer komplex montering av komponenter och kablage, avsyning och sluttestning. I din roll som elektronikmontör kommer du även att vara delaktig i framtagning av produkter och arbetssätt i produktionen.

Arbetet kräver god fysik och tempot är stundtals högt. Företaget är dock noga med pauser och gemensamma raster, samt har en kortare arbetstid än brukligt. Vi levererar små serier och det är ofta kort tid från montering till att produkten rullar ute på vägarna.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av annan mekanisk verkstad eller tillverkande industri och är van vid att arbeta med händerna. Du är tekniskt lagd, har god förståelse för ritningar och förmåga att läsa och rita el-scheman.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten med ett eget driv och en ödmjuk inställning. Det är aldrig långt till närmsta kollega för att be om hjälp och det är genom samarbete du kommer att trivas hos oss.

Du har en El-utbildning på minst gymnasienivå, truckkort och körkort. Trivsel och gott humör är viktigt för oss och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och framför allt ett bra arbetsklimat!

Sök jobbet via