Våra Sigill

Vi står upp för västeuropeiska lönenivåer, säkra arbetsplatser och genuint miljöansvar. Därför är vi stolta att kunna använda märket "MADE IN SWEDEN".Produkter som vi själva har tagit fram för att motsvara högsta möjliga ställda krav på både kvalitet och utförande. Omfattar både egen standard och unika produkter som vi konstruerat för specifika behov. Genomtänkt konstruktion kombinerat med excellent hantverk ger lite mer för pengarna.


Vårt bassortiment erbjuder maximal funktionalitet och kvalitet till pressat pris. Smarta konstruktioner och rationell tillverkning ger funktionella produkter för den prismedvetna. AP-Bas är det skandinaviska sättet att bygga prisvärt. Inte sämre arbetsmiljö, inte lägre löner och inte mindre ansvar för miljön utan tvärtom, bara lite smartare.

Vi är medlemmar av

Lastfordonsgruppen är den naturliga mötesplatsen för Sveriges främsta proffs på påbyggnationer. Föreningen består av ett 50-tal företag från Boden i norr till Skurup i söder. Företagen utvecklar och tillverkar en mångfald av kvalificerade påbyggnationer med unika kravspecifikationer – fordon och produkter speciellt anpassade efter svenska förhållanden.
Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.