Full aktivitet på vårt lager

Som vanligt råder det full aktivitet på vårt lager där all hantering av inkommande och utgående gods sker från tidig morgon till sen eftermiddag.

Genom denna avledning passerar förutom kundleveranser för över 90 MSEK per år även gods och paket från våra leverantörer som skall hanteras och lagerläggas, men även material till våra samarbetspartner där exv. komponenter till vissa produkter skall ytbehandlas eller kompletteras i någon form.

Adam med sina 8 år är den på avdelningen som jobbat längst på företaget. Något år efter anslöt Jens och Martin B och i år har avdelningen utökats med Martin W, som började i våras och Olivia som anslöt nu i november.

Alingsåsaren Olivia Stålberg, som bl.a. gillar att träna och är nybliven bilägare, har skaffat sitt kunnande och erfarenheten från tidigare arbete hos bl.a. ICA Maxi och deras gods- och lagerhantering och även om det är Martin Wellners första år på Alf Pettersson AB så har han en riktigt lång erfarenhet av lagerprocesser och hantering av gods efter sina 23 år inom Luna-gruppen.

Jens Björk, som ansvarar för avdelningen har även han erfarenheter från Luna innan han valde att söka sig till oss på Alf Pettersson AB. Jens som bor i Hemsjö strax utanför Alingsås, gillar att jaga och fiska på fritiden förutom då han och hans fru Karin umgås med Martin B och hans fru Annika. Det var förresten Karin och Annika som bestämde att Jens och Martin borde jobba ihop, så då blev det så…

Martin Björkman är en snickare av rang (enligt kollegorna) och sysslar nu för tiden med lite mindre projekt på fritiden efter att ha färdigställt sitt och familjens hus i Hemsjö.

Adam Ahlström bor åt andra hållet, nämligen i Vårgårda tillsammans med sambon Wilma. Adams intressen kan sammanfattas likt Jens och Martin, det blir mycket fiske men även en del socialt häng med kompisarna.

Så när ni packar upp nästa paket från Alf Pettersson AB så har ni nu full koll på vilka som sett till så att godset är väl dokumenterat och väl förpackat för att du skall kunna göra ett gott arbete i din verksamhet.

Nu hoppas vi att alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners fick ett gott slut på förra året och en bra start på 2023, så fortsätter vi skicka välförpackat gods i rätt tid även detta år.

Olivia Ståhlberg
Martin Wellner
Lastning med Martin B i trucken
Adam Ahlström

NYHETSBREV
Har du inte redan gjort det så anmäl dig till vårt nyhetsbrev här. >>
Då får du senaste nytt direkt till din inkorg.
  • Kontakt

    Har du frågor?

    Kontakta oss