Lagermedarbetare

Som medarbetare till vår lageravdelning, kommer du arbeta i en central och viktig roll. Det är en bredare lagertjänst utöver den traditionella. Tillsammans med dina kompetenta och erfarna kollegor ansvarar ni för hela lagerprocessen. Rollen är ansvarsfull med höga krav på att kunna prioritera och arbeta strukturerat.

Om tjänsten
Denna tjänst ställer krav på förmågan att ha helhetssyn och kunna ta eget ansvar. Det är här lagrets in- och utleveranser planeras, lagerhållning hanteras, packning & plock sker samt bokning av transporter. Vidare ingår att skicka produkter till efterbearbetning.

Hantering av stora kollin och ömtåligt gods är andra delar som ingår i tjänsten. Därför krävs erfarenhet av truckkörning. Meriterande är givetvis erfarenhet från olika sorters truckar.

Rollen innebär att vara ansiktet utåt, genom samarbete med kunder, speditörer och främst vår produktionsavdelning. Då behöver det vara en social person som är lätt att ha att göra med.

I tjänsten ingår även administration kopplat till lagerprocessen, så av den anledningen finns krav på datorerfarenhet. Meriterande är erfarenhet av affärssystemet Monitor.

Din profil
Vi söker dig som har längre lagererfarenhet med förmåga att planera din dag, så allt som ska göras blir utfört. Du ser vikten av att vara uppmärksam och arbeta noggrant, för att kunna upptäcka och undvika eventuella felaktigheter.

Som person är du trygg och stabil som tar ansvar, vill vara en viktig del i en stor process, i en liten arbetsgrupp. Eftersom det är ett litet team du arbetar i, är det av stor vikt att du tycker om att samarbeta och värnar om dina arbetskamrater.

Arbetet kräver att du är självständig, social och initiativtagande. För att trivas i rollen har du inga problem med varierande arbetsuppgifter eller högt tempo. Din inställning är professionell och affärsmässig, för att på bästa sätt kunna skapa värde för våra kunder och vårt företag.

För övrigt är det ett rörligt arbete, så du behöver vara i fysiskt god form. Svenska talar och skriver du obehindrat.

Vårt företag är placerat i Alingsås, så vi vill gärna att du bor här eller strax i närheten. Här arbetar vi dagtid, måndag till fredag.

Alf Pettersson AB som företag växer. Vi ser ambitiöst på framtiden och månar om våra medarbetare. Det är ett gott gäng som arbetar hos oss.

Vill du bli vår nästa kollega och du vet att ovanstående stämmer in på dig, sök till oss direkt. Beskriv i ansökan vad du och dina erfarenheter kan bidra med.

Skicka ditt CV och personliga brev med rubriken ”Lagermedarbetare” till Veronika på adressen: vab@alfpettersson.com senast den 10 januari 2022.

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att maila även dem till samma mailadress.

Välkommen med din ansökan!  • Kontakt

    Har du frågor?

    Kontakta oss