Nya ansikten hos Alf Pettersson AB

Låt oss presentera det senast tillskottet i vårt team: Sandra och Sebastian.

Sebastian, som på fritiden är en musikproducerande naturälskare, gillar att vara ute i skog och mark, när han inte är på jobbet med sina förträffliga kollegor vill säga. Han har drivit eget företag i många år men valde slutligen att sadla om för att få jobba med sin passion metall, plåt och smide. Han sökte en utbildning i Alingsås, Plåt och svetsteknik som visade sig passa honom som handen i handsken.

Vårt andra nyförvärv Sandra, som gillar att ge sig ut i löparspåret när tillfälle ges, har tidigare jobbat med barn med särskilda behov inom skolvärlden. Efter ett antal år inom skolan kände hon mer och mer att hon ville utbilda sig inom något mer praktiskt och då föll valet på Plåt och svetsteknik i Alingsås.

Att jobba med svetsning i metall kräver hög noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga vilket visat sig passa både Sandra och Sebastian utmärkt.

Anledningen till att de båda sökte sig till Alf Pettersson AB, efter sin utbildning var ett studiebesök hos oss under utbildningen. Sandra kände med en gång att här var ett bra företag där hon ville arbeta framöver. God stämning, bra personalpolitik, ”goa” medarbetare, ordning och reda, variationsrikt jobb och bra arbetsmiljö. Sebastian stämmer in att han fick samma bild av företaget och nu när båda har kommit ”innan för dörren” visar det sig att företaget och kollegorna motsvarar deras förväntningar.

Varmt välkomna i teamet, Sandra och Sebastian!


NYHETSBREV
Har du inte redan gjort det så anmäl dig till vårt nyhetsbrev här. >>
Då får du senaste nytt direkt till din inkorg.

Våra nya kollegor, Sebastian Strand och Sandra Boudon.


  • Kontakt

    Har du frågor?

    Kontakta oss