Relationsskapande och driven säljare till Alf Pettersson AB

Alf Pettersson AB växer ytterligare och vill nu förstärka laget med en relationsskapande och driven säljare som också har förmågan att se laget före jaget. Rollen är en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa där försäljningen bygger på kvalitet och långsiktiga relationer till våra kunder. Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att växa och utvecklas med företaget, få tänka fritt och att arbeta med såväl befintliga som nya kunder.

Om Alf Pettersson AB
På Alf Pettersson AB är vi runt 40 medarbetare som utvecklar, producerar och lagerhåller Nordens bästa sortiment av lastbilstillbehör. Vi jobbar för de ledande lastbilstillverkarna och påbyggarna i Norden mot vilka vi alltid strävar efter att hålla hög kvalitet, leverera i tid samt erbjuda den bästa produkten utifrån kundens behov. Hela verksamheten är samlad i vår fabrik i Alingsås vilket gör att alla medarbetare utvecklas tillsammans och lär av varandra.

Korta beslutsvägar och samlad kompetens från alla verksamhetsdelar ger oss hög innovationsförmåga och produkter i framkant.

Om tjänsten
Som säljare ansvarar du för såväl bearbetning av nya kunder som vård av befintliga kundrelationer. I din roll jobbar du med hela försäljningsprocessen, allt från prospektering och mötesbokning till kundmöten samt uppföljning. Bra uppbackning och stöd finns från avdelningar såsom marknad, kvalitet, innesälj och chef. Våra kunder finns främst i Sverige men även i övriga nordiska länder. Du utgår ifrån kontoret i Alingsås men resor är vanligt förekommande i tjänsten. Firmabil finns att tillgå.

Vi söker dig som

  • Har slutförd gymnasial utbildning med relevant högskoleutbildning, alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Innehar B-körkort
  • Bor i Alingsås eller inom 30 minuters pendlingsavstånd

Vi lägger ingen större vikt vid hur lång arbetslivserfarenhet du har utan kommer se till personlig lämplighet och viljan att lyckas. Vi letar efter dig som är positiv, driven, flexibel och relationsbyggande. I dina affärsmässiga relationer är du lyhörd, ödmjuk och ärlig. Du är inte rädd för att ta initiativ och är en vinnarskalle, du ser dock inte framgång som den enskildes bedrift utan ett resultat av ett lyckat lagspel. 

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073 430 49 96 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag!

Sök jobbet hos OnePartnerGroup! Till Tjänsten!


  • Kontakt

    Har du frågor?

    Kontakta oss