Nyhetsbrev juni 2020


Ny grafisk profil

För er som besökt vår webbsida de senaste dagarna har noterat att vi har uppdaterat vår grafiska profil till en mer nedtonad tidsenligt utseende med tydlig koppling till vår historik. 

Som någon klok kund uttryckte det: – ”Nu överensstämmer utseendet med företaget mycket bättre” och vi kan bara hålla med eller vad tycker du?

Ny Hemsida och Webbshop

Ni som besökt vår webbsida, www.alfpettersson.com de senaste dagarna har inte kunnat undgå att vi haft smygpremiär på vår nya webbplats. 

Nu har vi en plattform som vi kan utveckla i samråd med dig som användare, så att du enkelt hittar det du söker och snabbt kan få rätt produktinformation. Allt eftersom arbetet med webbsidan fortskrider kommer du även kunna handla, se orderhistorik, hitta produktnyheter, fördjupad teknisk information och spännande artiklar om oss som företag och om branschen i stort. 

Vill du redan nu ansöka om en inloggning till vår webbshop. Fyll i ansökan här


Garanterad ledtid – förenkla din planering

Utvalda delar i vårt sortiment har garanterad ledtid vilket innebär att du enkelt kan planera din produktion, du slipper lagerhålla och du kan vara trygg i att alltid få leverans på utsatt tid.

Kontakta din säljare för att planera ert flöde och behov, så att det passar er verksamhet. 

Garanterad ledtid är maximalt antal arbetsdagar från ordererkännande till att vi skickar leveransen från oss. Artiklarna är märkta med antal dagar och stämpeln ”Garanterad ledtid” i vår webbshop. Se exempel här


Planera för ett smidigare orderflöde

Kontakta oss redan idag!

Under rådande omständigheter vad gäller Covid-19 som påverkar oss alla på ett eller annat sätt, så håller vi vår verksamhet med konstruktion, produktion och försäljning igång, dock med reducerad kapacitet. Vi ser dock inte att detta skall påverka våra leveranstider inom överskådlig tid. Har du ett eventuellt behov framöver, tveka inte att kontakta oss redan nu, så vi kan planera framtida leveranser redan idag.

Alla våra kontaktpersoner hittar du här!


Semester

Under veckorna 29,30,31 har vi stängt för semester, dvs. mellan den 13-31 juli. Den 3 augusti är vi på plats igen för höstens roliga utmaningar. 


  • Kontakt

    Har du frågor?

    Kontakta oss